Over Barbara

Als arbeids- en organisatiepsycholoog en gecertificeerd coach begeleid ik jongeren en volwassenen om eigenzinnig te kiezen. We gaan daarbij op zoek naar jouw eigen pad zodat een voor jou zinvolle keuze gemaakt kan worden.

Heb je interesse in een vrijblijvend oriënterend gesprek of zou je meer willen weten?

Neem dan contact op 

Meer over mijzelf:

Zelf heb ik drie studies afgerond: de Hogere Hotelschool, Japankunde en Arbeids- en Organisatiepsychologie.  Als arbeids- en organisatiepsycholoog heb ik sinds 1998 honderden jongeren en volwassenen geholpen met het kiezen van een passende studie en loopbaan. Binnen organisatie’s begeleid ik als selectiepsycholoog, trainer, assessor en coach tot een waardevolle match van mens en organisatie.  Onderwerpen waarop ik ingezet kan worden zijn: individuele studie- en beroepskeuzebegeleiding, individuele loopbaanbegeleiding, individuele coaching, team coaching, werving, selectie, assessment, ziekteverzuim, mobiliteit, opleiding, talentmanagement, competentiemanagement, leiderschap, management-development, inzetbaarheid, verandermanagement, beoordelen en functioneren.

Ik begeleid de ontwikkeling van mensen en organisaties en ben adviseur, sparring partner en coach. Daarbij heb ik ervaring opgedaan bij een breed scala aan opdrachtgevers; zowel particulieren als organisaties in profit en non-profit, regionaal, nationaal en internationaal, in formele en informele setting.

Als professional ben ik lid van ICF, gecertificeerd coach (PCC en CPCC),   Psycholoog NIP en Registerpsycholoog NIP (Arbeid en Organisatie).

Logo_NIP_Registerpsycholoog_PMS
CPCC_LOGOl
PCC_Black_PRINT
CPCC_LOGOl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s